ΑΡΧΙΚΗ      ΔΙΑΜΟΝΗ      ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ      ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ      ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Untitled Document


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Γαύριο είναι το λιμάνι της Άνδρου. Το Kymothoi rooms and pool bar είναι αμφιθεατρικά κτισμένο πάνω από το λιμάνι στην περιοχή Άνω Γαυρίου, μόλις 1 λεπτό με το αυτοκίνητο. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετές ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ σε μικρή απόσταση. Στα βόρεια του Γαυρίου υπάρχουν αρκετά γραφικά χωριά όπως ο Αμόλοχος, το Βαρίδι, το Μακροτάνταλο κ.α.

Απέχει από το Μπατσί 8 χλμ, την Χώρα 32 χλμ και από τον Όρμο Κορθίου 38 χλμ. και την γνωστή παραλία  «Της Γριάς το πήδημα».

Στην Χώρα θα θαυμάσετε την αριστοκρατική αρχιτεκτονική των παλιών αρχοντικών, θα περιπλανηθείτε στην αγορά και τα γραφικά στενάκια, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να επισκεφθείτε μουσεία με σημαντικές συλλογές όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Γουλανδρή, το Κυδωνειαίως αλλά και το αρχαιολογικό Μουσείο Άνδρου.
Στην νότια πλευρά στην διαδρομή για Μπατσί βρίσκονται αρκετές παραλίες με ποιο φημισμένες αυτές του Άγιου Πέτρου και της Ψιλής Άμμου οι οποίες έχουν και μπλε σημαία.
Στα βόρεια και βορειοανατολικά σε μικρή σχετικά απόσταση είναι η παραλία του Φελού, η Βλυχάδα, ο Ζόργκος το Βιτάλι και αρκετές ακόμα.

Η Άνδρος σας περιμένει να την ανακαλύψετε...

 

Για Κρατήσεις  επικοινωνήστε μαζί μας:
reservations@kymothoi.com
Τηλέφωνο  6976880437
ΜΗΤΕ 1166K132K0440700